Sommarterminens pass

Open Fitness

På våra Open Fitness pass är det egen träning utan instruktör. Du får tillgång till pole sal och fitnessrummet. 
Perfekt tillfälle att träna på egna tricks eller repetera vad du lärt dig på klass.

Pole dance

Här börjar vi från grunden och bygger på upp i nivåerna. Vi lär oss trick, snurrar, combos och koreografi.

Vi har pass i de olika nivåerna. Gå ej ett pass som har högre nivå än vad du är van med. Det är ok att gå på nivåer lägre än de du gått.

Löppass

Löppass är en klass där vi springer tillsammans. Vi jobbar med löpsteget och gör olika övningar för att förbättra det. Vi kör olika typer av intervaller så alla kan springa i sitt tempo. Klassen passar alla. Dvs du behöver inte vara van löpare eller ”snabb”. Passen kör i regementsparken och oavsett väder.

Heels, Beginners, flow & pole

Exotic pole är en blandning av sensuell dans och tricks. Vi lär oss floorwork, dans och att jobba med hela kroppen till musiken.

Beginners är för nybörjare, Flow är för dem som har gått Heels förr och Pole för nivå 2 och upp.

Pole fit

I Pole fit är det större fokus på trick, fitness och styrka. I denna kurs är det ingen dans, så perfekt för dig som tycker det är roligare att lära sig tricks och bygga styrka.

Choreo

I Pole Choreo handlar det om dans och koreografi. I denna kurs är det dans som ligger i fokus och vi utvecklar vår teknik och känsla i dansen. För alla nivåer.

Twerk

Twerk är ett danspass utan stång där vi lär oss olika twerk tekniker och en kort koreografi varje klass. 

Twerk är en dansstil där mycket fokus ligger på att skaka rumpa!

Core & more

Detta är ett rent fitness pass utan stänger där vi fokuserar på mage, rygg, rumpa och ben. Perfekt för dig som vill ha en stark core för pole eller bara i livet.

stretch

En klass där vi lägger extra fokus på aktiv stretch. Vi jobbar med styrka och stretch för hela kroppen även om vi lägger krutet på ökad höft-, ben-, rygg- och axelrörlighet för att göra dig stark och smidig för Pole Dance. Klassen passar alla som vill förbättra sin rörlighet.

inverts

Är du redo att gå upp och ner på stången eller få till en arial invert med raka ben. Oavsett vilken nivå så är det här invert specifika passet en riktig workout för alla. Jag kommer att hjälpa dig från de grundläggande rörelserna genom progressioner till mer avancerade, steg för steg. Flera av övningarna tar du sedan med dig till din egen träning hemma och på Open Fitness.