Kläder

Det viktigaste är att man är bekväm!
I pole dance/pole fit använder vi shorts för att få fäste med huden på stången då det är friktionen som håller oss uppe. I nivå 1 går det att börja träna med tights den första halvan av terminen.
I våra Heels klasser är det bra att ha något skyddande på knänen som tex. knäskydd eller benvärmare. I Heels kan du även träna i klackar.
I Core & more, Condition & stretch och Pole choreo går det bra i bekväma träningskläder.
I Twerk kursen är det viktigt med knäskydd för att skydda våra knän. vi rekomenderar dessa knäskydd då de är tjocka och har ett bra pris.

Armband, klockor och ringar måste tas av innan varje pass då det kan orsaka skador på utövare och stängerna.

Lotion

Innan du kommer på ditt första pass undvik bodylotion och olja på kroppen då det tar bort friktionen från huden. Det kan vara farligt för dig själv och andra elever så stängerna blir för hala.

Åldersgräns

På våra kurser har vi en åldersgräns på 15 år. Alla under 18 år måste maila ett godkännande från vårdnadshavare till oss. 

om våra stänger

På vår studio har vi nya 45mm stänger från X-pole i rostfritt stål. De går att använda i både statiskt och spinny läge.

förkunskaper

Pole dance är en sport för alla oavsett förkunskaper! Vighet och styrka är inget som behövs innan, det är något vi bygger upp tillsammans.

Sjukanmälan

Om ni inte har möjlighet att komma på ett inbokat pass och vill ta igen vid ett senare tillfället så måste ni maila in samma dag senast 15:00. Skriv namn, datum och vilken kurs det gäller.

Boka en kurs

När du bokar er kurs hos oss så är anmälan personligt bindande. Avbokning kan endast ske 14 dagar efter köp. Ingen återbetalning kan ske efter 14 dagar eller om kursen har hunnit börja (även om det är innan de 14 dagarna har gått). Läkarintyg krävs för att få tillbaka anmälningsavgift eller alternativt flytta fram kursen.