Information om våra nivåer

På The Studio har vi 5 pole dance nivåer där alla nivåer innehåller dans. Det finns inget krav att gå upp till nästa nivå efter en avslutad nivå, man kan gå om en kurs hur många gånger som helst. Varje termin varierar tricken så man alltid lär sig något nytt. I varje nivå använder vi både statisk och spinny stång.

Nivå 1

I nivå 1 börjar vi från grunden inom pole dance. Det behövs inga förkunskaper utan kom som du är! Varje pass är uppbyggt på uppvärmning, stretch tricks och dans. Tillsammans bygger vi upp muskler och själförtroende. 

Nivå 2

I nivå 2 fortsätter vi upp på stången och gör en invert (går upp och ner) för första gången. För att börja i nivå 2 är det bra att ha en stabil klättring.

Nivå 3

I nivå 3 fortsätter vi att utveckla våra kunskaper uppe på stången med trick som gemini. För att börja i nivå 3 är det bra med en stabil invert.

Nivå 4

I nivå 4 bygger vi ihop tricks till combos och lär oss tricks som handspring och brassmonkey. För att börja i nivå 4 är det bra med en stabil aerial invert.

nivå 5

I nivå 5 fortsätter vi att utvecklas i avancerade tricks som iron-x och vi fortsätter att utvecklas som dansare. I nivå 5 är det bra med en stabil shoulder mount.

Osäker på nivå?

Om du har dansat förr men är osäker vilken nivå som skulle passa dig bäst på The Studio, kontakta då oss så hjälper vi dig hitta rätt.