Gävle Pride paraden 2019

Vi på The Studio - pole & aerial står för alla människors rättigheter. Vi anser att -Pole är för alla- och eftersom pole är kärlek så anser vi att även kärleken är för alla.

Vi kommer att gå i Gävle Pride Paraden 2019 för att visa vårt stöd för HBTQ-personer och för att denna dag kämpa för dem. 

Alla är välkomna att göra vårt ekipage sällskap inte bara våra elever. Om du vill gå med oss i Paraden så samlas vi 13:30 i Stenebergsparken, paraden börjar 14:00.

#kärlekenbörjarigävle 

Prova-på i förmån för Regnbågsfonden

Vår prova-på denna omgång kommer att kosta minst 50kr (det går bra att swisha valfritt belopp över 50kr) och går oavkortat till Regnbågsfonden och deras arbete för grundläggande rättigheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

Ni bokar på vår hemsida och swishar sedan på plats i vår Studio när ni checkar in för ert pass.

Om Regnbågsfonden
Stiftelsens ändamål är att finansiellt hjälpa HBTQ-personer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där HBTQ-personer förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner. Stiftelsens medel får inte gå till organisationer eller enskilda som arbetar rasistiskt, antisemitiskt, homofobt, kvinnofientligt eller på andra sätt inte respekterar mänskliga rättigheter.