The Studio - pole & aerial
Gävles pole dance studio

Termin 4 2021

Termin 4 är tyvärr uppskjuten med startdatum i oktober.

Onsdag 18/8 drabbades Gävleområdet av det värsta regnovädret i Sverige på 20 år och även vi blev drabbade. Vår studio som ligger i källaren blev översvämmad i alla utrymmen vi har och behöver tyvärr totalrenovera studion. Detta är väldigt tråkigt men vi ger inte upp och har redan påbörjat arbetet att återställa och komma tillbaka bättre och starkare än innan.

Just nu går det inte att boka kurserna inför nästa termin utan bokningen kommer att öppna åter igen när vi har ett öppningsdatum.

Under tiden vi bygger upp vår studio igen kommer vi att erbjuda pass online. Detta är något vi fortfarande jobbar på och kommer snart.

Tack för allt stöd vi fått av våra elever och vänner, vi ses snart igen!

Foto: Linda Dahlqvist

Covid-19 Information

Hej alla våra elever!

Vi vill hålla er uppdaterade efter regeringens senaste pressträff. Nu är det förbjudet att ha sammankomster på över 50 personer. Vi är som mest samtidigt på studion 24 personer. Vi kommer att fortsätta att hålla öppet men behöver er hjälp för att göra detta möjligt. De nya restriktioner som gäller nu är:

  • Ni får inte komma till ert pass mer än 15 minuter innan det börjar så vi inte blir fler än vad som behövs samtidigt i lokalen.
  • Ni måste lämna lokalen så fort ni kan efter ert pass har tagit slut för samma anledning som ovan.
  • Vi kommer att helt ställa in vår terminsavslutning och återkommer vid senare datum om det blir något annat alternativ.


De gamla restriktonerna gäller fortfarande och är fortfarande otroligt viktiga:

  • Tvätta händerna så fort ni kommer till studion. Lämna skor och jacka i trappen och tvätta era händer innan ni fortsätter in i lokalen. Tvätta gärna händerna igen innan lektionen. Även efter klassen tvättar vi händerna innan vi byter om och går hem.
  • Använd en ny handduk per person och gör ren mattor och stänger efter er. Vi tillåter inte att ni använder egna handdukar hemifrån då vi inte kan kontrollera om de är rena eller ej. Våra handdukar tvättas efter en användning.
  • Om ni känner er lite sjuka eller om någon i ert hushåll är sjuka, stanna hemma! Det är bättre att ni stannar hemma och missar pass en att riskera att sprida Covid-19. Om ni missar många pass så kommer vi att under terminen att lägga in extra pass ni kan ta igen på.


Det är en väldigt speciell situation i samhället och vi kommer att anpassa oss så ni inte förlorar tid eller pengar under denna period. Tillsammans löser vi det.

Vi har ökat vårt städschema och använder desinfektionsmedel på ytor varje dag.

Vi är så tacksamma att ni fortfarande vill komma och träna med oss och även att ni stöttar oss som ett mindre företag. Vi älskar att komma till jobbet varje vecka och få spendera vår tid med er och se er utvecklas. Så länge vi kan fortsätta vår verksamhet på ett säkert sätt så kommer vi att göra det.

Tack för er hjälp och fortsätt med det bra jobbet ni gör med frånvaro anmälan när ni känner er krassliga och att ni får oss som jobbar på The Studio att älska vårt jobb varje dag ❤️

Gävle har fått en ny pole dance studio!

Mitt i centrala Gävle öppnade
The Studio - pole & aerial i januari 2019. Det är Andréa Hammarström som driver studion med hennes team som tillsammans har en stor erfarenhet av sporten. 

Hos oss behövs inga förkunskaper och det är en sport för alla, vi ser fram emot att träffa er alla på The Studio!

Foto: Nina Reed