Pole dance

Här börjar vi från grunden och bygger på upp i nivåerna. Vi lär oss trick, snurrar, combos och koreografi.

pole fit

I Pole fit är det större fokus på trick, fitness och styrka. I denna kurs är det ingen dans, så perfekt för dig som tycker det är roligare att lära sig tricks och bygga styrka.

exotic pole

Exotic pole är en blandning av sensuell dans och tricks. Vi lär oss floorwork, dans och att jobba med hela kroppen till musiken.

Aerial hoop

Aerial hoop utövas i en metalring där vi lär oss trick och combinationer samt en koreografi.

Denna träningsform finns tyvärr inte hos oss i dag men kommer att komma.

pole choreo

I Pole Choreo handlar det om dans och koreografi. I denna kurs är det dans som ligger i fokus och vi utvecklar vår teknik och känsla i dansen.

stretch

En klass där vi lägger extra fokus på aktiv stretch. Vi jobbar med styrka och stretch för hela kroppen även om vi lägger krutet på ökad höft-, ben-, rygg- och axelrörlighet för att göra dig stark och smidig för Pole Dance. Klassen passar alla som vill förbättra sin rörlighet.

Core & more

Detta är ett rent fitness pass utan stänger där vi fokuserar på mage, rygg, rumpa och ben. Perfekt för dig som vill ha en stark core för pole eller bara i livet.

open level pole

Denna kurs är det endast drop in och ta igen pass. Den är anpassad för alla nivåer där vi utvecklar de tricks vi lärt oss och jobbar på teknik.

open fitness

Open Fitness är egen träning utan instruktör då det alltid finns en polesal och fitnessrummet tillgängligt.