The Studio - pole & aerial
Gävles nya pole dance studio

Sommartermin 2019

Bokningen är öppen!

Under vår första sommar kommer vi att ha ett kanonerbjudande på vår sommarkurs som är 11 veckor lång. Terminen pågår mellan vecka 22 till vecka 32.
 
Det kommer att hållas löpande pass i pole, pole fit, exotic, core & more, stretch, fyspass utomhus och mer. Ni får välja fritt vilka pass ni vill gå på. Har ni semester några veckor och inte vill träna då så går det bra att träna oftare under andra veckor.
 
På dessa 11 veckor kommer det att ingå 13 pass som ni själva bokar in.+ 22 stycken Open Fitness tillfällen. Allt detta för endast 1595kr.
 
Denna sommar är ett perfekt tillfälle att prova pole och dess stilar för första gången eller fortsätta att utvecklas i pole dance. Kom och träna med oss i sommar!
 

Foto: Nina Reed

Gävle har fått en ny pole dance studio!

Mitt i centrala Gävle öppnade
The Studio - pole & aerial i januari 2019. Det är Andréa Hammarström som driver studion med hennes team som tillsammans har en stor erfarenhet av sporten. 

Hos oss behövs inga förkunskaper och det är en sport för alla, vi ser fram emot att träffa er alla på The Studio!

Vår instagram

11

Tyvärr är dagens utomhusfys inställt men det finns fortfarande platser kvar på Pole choreo passet 🌳 #thestudiogavle #gävle

57

Nyss var Stefans svensexa här och hur grym var han?! Möhippan kom också förbi och fick en episk show. Tack för idag hela gänget! Och Stefan, du var fierce! 🔥 👌#titansmöhippa2019 #sidlinjensvensexa #thestudiogavle #poledance #gävle #svensexa #möhippa

65

Planerar ni en svensexa denna sommar och behöver en rolig aktivitet? Då är pole dance perfekt! ⭐️ Endast för brudgummen eller ett pass för hela gruppen, vi skräddarsyr efter era behov. Mer info på vår hemsida 📸 @linda.dahlqvist #thestudiogavle #poledance #svensexa #gävle